Sections
- प्राकृतिक खेती
- Transformations
- श्रीमद्भगवद्गीता
- योग
- हिन्दी भाग
- पशु पालन
- आयुर्वेद संग्रह
- स्वास्थ्य
- आहार विज्ञान
- कटाई, सिलाई और कढ़ाई (Cutting, Tailoring & Embroidery)
- News
- General
- Quotes
- CAREER TIPS
- The Days
- Festivals
- Herbal Plants
- The Plants
- Livestock
- Health
- Namology
- The Marriage
- Improve Your G.K.
- General Knowledge
- TERMINOLOGY
- Downloads
- Recipes
- World Transforming Personalities
- Geography
- Minerals
- World at a Glance
Poll: Like Our New Look?
Do you like our new look & feel?
Petroselinum crispum
अजमोद, Parsley, Petroselinum crispum
व्यवहारिक नाम: अंग्रेजी: पारशले (Parsley)। लैटिन: पेट्रोसेलिनम क्रीस्पम (Petroselinum crispum)। हिन्दी: अजमोद। स्वाद: इसका स्वाद तेज और चरपरा होता है। पौधे का स्वरूप: अजमोद भारतवर्ष में लगभग सभी जगह पाई...
total:
1
| displaying:
1 - 1
Log in
Featured author
Dr. K.L. Dahiya
Veterinary Surgeon, Department of Animal Husbandry & Dairying, Haryana - India